Sektionsfällning

Ta kontakt med oss för kostnadsfritt offertförslag

discount-tag_6022226

Offertförslag

call_1034131

Ring oss

chat_3120658

Chatta

Frågor & svar

Ja!

Du behöver inte vara på plats hemma. Det räcker med att du tydligt markerat vilket eller vilka träd det är som skall fällas. Antingen med att markera trädet med en sprayfärg, eller sätta ett band på trädet.
Vill du ha hjälp med bortforsling av trädet så lägger vi med i offerten.
Om området inte är detaljplanerat – eller K-märkt – finns inga hinder att fälla träd på sin egen tomt.
Stubbfräsning ingår inte i trädfällning men kan enkelt utföras av oss om ni skulle vilja ta bort stubben också. Då lägger vi med det i offerten.

Hjälp med sektionsfällning

Att fälla ett träd behövs mer kompetens än vad man tror när det väl är dags. Det är mycket man behöver ta hänsyn till och bedöma innan en säker fällning kan påbörjas. TSW Trädgårdsservice har mångårig erfarenhet av att fälla träd – allt ifrån enklare trädfällningar till svårare fällningar som exempelvis sektionsfällning, där man använder sig av skylift eller klättrar upp i trädet. Vi önskar dig varmt välkommen att kontakta oss för din trädfällning!

Vart är trädet placerat

Hur nära står trädet en fastighet? Behövs det fällas från en skylift eller kan man fälla trädet säkert ner till marken utan att riskera skador på fastigheten? Man börjar alltid med en bedömning och gör en beräkning om det finns risk för att skada omgivningen innan man sätter ett pris och kostnad på uppdraget.

Handläggare Jennifer
Handläggare JenniferJag ringer upp dig
Läs mer
Känner du dig osäker på om det är trädfällning eller sektionsfällning du behöver? Ring eller chatta med mig så guidar jag dig igenom processen om vad för typ av tjänst du behöver.